Activiteiten op maat

excursie kievitsbloemen zwolle

Excursies op aanvraag

Ben je op zoek naar een activiteit voor een bedrijfsuitje of familiedag? En vind je het leuk om daarbij lekker in de natuur te zijn? We verzorgen graag een excursie voor je in één van onze natuurterreinen. Belangrijk is dat je tenminste vier weken van te voren contact met ons opneemt. Wij proberen dan een passende gids voor je te  regelen.

Tarieven

  • Excursies tot 20 personen (1 gids) € 175,-
  • Excursies van 20-40 personen (2 gidsen) € 250,-

Stuur een mail naar info@landschapoverijssel.nl.

Schaapskudde lezing

Op zoek naar een interessante lezing over natuur en landschap?

Wij verzorgen graag een lezing voor een organisatie, school, bedrijf of familie. Over een aantal interessante onderwerpen hebben we standaard powerpointpresentatie van ongeveer 1 uur, daarna is er ruimte voor reacties en antwoorden op vragen:

Tarieven

  • Standaard lezing € 175,-
  • Maatwerk in overleg

Stuur een mail naar info@landschapoverijssel.nl.

Wij nemen binnen één werkweek contact met je op.

Werkdagen

Scholen, bedrijven en organisaties die eenmalig aan de slag willen met natuur- en landschapsbeheer kunnen ook bij Landschap Overijssel terecht. Op deze werkdagen komt het aan op teamwork, fysiek bezig zijn en een actieve bijdrage leveren aan het behoud van natuur en landschap.

Meer informatie

Voor meer informatie over werkdagen kun je contact opnemen met Landschap Overijssel 0529-401731 (alg. nr.)

Bevroren bloemscherm2

Spirit of Nature tochten voor groepen

Wil je met vrienden, familie of bijvoorbeeld yogagroep een keer de natuur 'anders' beleven? Denk dan eens aan een Spirit of Nature tocht! Ontdek op een unieke manier de schitterende natuur van Overijssel en kom helemaal tot rust. Intuïtie en zintuigen spelen tijdens deze tochten een belangrijke rol. Een gids van Spirit of Nature trekt met jouw groep de natuur in en laat je voelsprieten aanscherpen: wat zie je, wat hoor je, wat ruik, proef en voel je? En wat vertelt je intuïtie je? Deelnemers verlaten zo de gebaande paden, soms ook letterlijk, en krijgen een nieuwe blik op de natuur dicht bij huis. Ontdek samen met speciaal opgeleide gidsen dit schitterende landgoed.

Praktische informatie

  • Voor groepen tot en met 12 personen.
  • De tocht duurt 2 tot 4 uur, afhankelijk van de wensen en groepsgrootte.
  • De tocht kan op verschillende terreinen door de hele provincie georganiseerd worden. Er is dus altijd wel een plek bij u in de buurt te vinden!
  • De kosten bedragen € 175,-