Nieuwe houtproducten Groene Winkels

takken zagen

Hoe komen we aan het hout?
Tijdens het reguliere onderhoudswerk blijven er altijd vele takken liggen welke onze vrijwilligers verzamelen en in onze werkplaats om toveren tot prachtige natuurlijke houtproducten. Er worden dus geen bomen voor gekapt. Deze houtproducten worden vervolgens verkocht in onze drie bezoekerscentra in Overijssel. De opbrengst komt geheel ten goede aan het landschap in Overijssel!

vogelhuisje11

Wat maken we zoal?
Van het verzamelde hout worden verschillende producten gemaakt. Bijvoorbeeld dit leuke vogelhuisje die je al voor € 9,95 in je bezit kunt hebben! Ook maken we kandelaars, insectenhotels, sleutelhangers, kapstokhaakjes, Boss-Kubb (spelletje), heksenbezems, wandelstokken, toverstokken en nog veel meer! Kom zelf een kijkje nemen in één van onze 3 bezoekerscentra in Overijssel en steun daarmee het landschap in Overijssel.

diertjes bestuderen   cees elzenga1

Wat verkopen we nog meer?
De houtproducten zijn niet het enige wat we verkopen in de bezoekerscentra. We verkopen nog talloze andere producten gerelateerd aan het landschap. Bijvoorbeeld loepjes waarmee je de kleine plantjes en diertjes goed kunt bewonderen, maar ook knuffels van allerlei dieren (leuk om kado te geven) en verschillende wandel - en fietskaarten van de omgeving. Kortom, veel leuks te koop, te zien en te beleven in en om de bezoekerscentra!

Word vrijwilliger
LO09916
Steek je handen uit de mouwen in je eigen omgeving en word vrijwilliger!