Lid Raad van Toezicht

Regge Angel Pinxten

De Raad van Toezicht zoekt vanwege het einde van de termijn van een van haar leden een ondernemend en positief ingesteld lid voor onze Raad van Toezicht.

Wij zoeken iemand die actief is of recente ervaring heeft bij de overheid (gemeente, provincie of waterschap), liefst als bestuurder, thuis is in Overijssel en kansen ziet voor behoud en ontwikkeling van het landschap. Kortom: een actieve sparringpartner die eigen inzichten koppelt aan de leefomgeving met kwaliteit voor mens, plant en dier.

Landschap Overijssel

Landschap Overijssel is een maatschappelijk betrokken organisatie voor het landschap in heel Overijssel. Wij zijn een organisatie met enthousiaste en deskundige medewerkers, betaald en onbetaald. Samen met vele vrijwilligers, ondernemers, overheden en burgers pakken en ontwikkelen we kansen die onze leefomgeving nog aantrekkelijker maken. Zodat mensen, planten en dieren er goed kunnen leven en mensen  het landschap volop kunnen beleven, nu en in de toekomst.

Doel

Om het landschap te beschermen en te ontwikkelen, maken we duidelijk wat de waarde er van is. Daarnaast geven we ook aan hoe mensen er zelf aan kunnen bijdragen. Het landschap is de drager van de identiteit van Overijssel. Daarbij zetten we ons in voor de bescherming van soorten en ondersteunen we de cultuurhistorie van het platteland.

Raad van toezicht

De Raad heeft een toezichthoudende rol voor Landschap Overijssel. De focus ligt daarbij op de wat-vraag, de plek die Landschap Overijssel in de samenleving vervult. De Raad van Toezicht verricht haar werkzaamheden onbezoldigd.

Lees hier het gehele profiel >>

Voelt u zich aangesproken?

Wilt u een bijdrage leveren aan het landschap in Overijssel, heeft u – liefst bestuurlijke - ervaring bij een gemeente, provincie of waterschap en een groot netwerk in de provincie? Reageer dan voor 22 december 2017. Eind januari, begin februari 2018 willen we gesprekken voeren met kandidaten.

Wij zien uw interesse met belangstelling tegemoet. U kunt deze tot 22 december 2017 kenbaar maken aan jessica.kostwinder@landschapoverijssel.nl.

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Raad van Toezicht van Landschap Overijssel, dhr. Anne Flierman via 06-23 95 36 57 of de directeur, dhr. Jacob van Olst via 06-53 94 81 53.

  • Eind januari / begin februari 2018 hopen we gesprekken te kunnen voeren met geïnteresseerde kandidaten.
  • Op 22 februari 2018 aaanstaande vindt de voordracht plaats in de Raad van Toezicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug naar vacatures