Natuurwerkdag 2017

Natuurwerkdag 2017 groen is gezond single rondje.2bb00c

De grootste vrijwilligersdag in het groen voor jong én oud

Samen aan de slag met zagen, snoeien of bijvoorbeeld hooien in de natuur? Dat kan op zaterdag 4 november tijdens de (landelijke) Natuurwerkdag. Landschap Overijssel organiseert dit jaar op vele locaties in Overijssel voor de 17e keer de Natuurwerkdag. Op veel van deze plekken kunnen ook kinderen mee doen, samen met hun (groot-)ouders. In heel Nederland zijn bijna 500 locaties. Voor het eerst is er dit jaar ook een single-locatie (volgeboekt) op de Lemelerberg.

De officiele opening wordt om 9.00 uur gedaan door gedeputeerde Hester Maij samen met haar kinderen en onze directeur Jacob van Olst. Zij zullen samen een wilgenhut gaan opknappen.

rtvoost logo

RTV Oost haakt aan bij Natuurwerkdag in Overijssel

Op de Natuurwerkdag zullen de verslaggevers van RTV Oost vanaf 09.00 uur de provincie rondtrekken om van de diverse activiteiten verslag te doen. Via de liveblog op www.rtvoost.nl, op Facebook.com/rtvoost, live op Radio Oost en ’s avonds in het TV Oost programma Overijssel Vandaag. Op hun website wordt er nu al aandacht besteed aan deze grootste groene vrijwilligersactiviteit van Nederland.

Beleef het!

Meedoen aan de Natuurwerkdag is een bijzondere belevenis. Je komt op plekken waar je anders niet snel zou komen. Je helpt mee om natuur en landschap mooi te houden en niet zelden kom je roofvogels of reeën tegen. 
Heb je zin om samen met buren, vrienden, sportteam of familie een dagje buiten te werken, met na afloop een kop lekkere soep van de locatieleider? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl voor de activiteiten bij jou in de buurt en meld je aan! Klik daarvoor op onderstaande knop.

Facebook

Wil je de op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de Natuurwerkdag in Overijssel? Kijk dan op onze Facebookpagina!!

Aanmelden voor Natuurwerkdag


Word vrijwilliger
LO09916
Steek je handen uit de mouwen in je eigen omgeving en word vrijwilliger!