Natuurwerkdag 2017

Natuurwerkdag 2017 groen is gezond single rondje.2bb00c

De grootste vrijwilligersdag in het groen voor jong én oud

Samen buiten aan de slag met zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Dat kan op zaterdag 4 november tijdens de (landelijke) Natuurwerkdag. Landschap Overijssel organiseert dit jaar op vele locaties voor de 17e keer de Natuurwerkdag in Overijssel. Op veel van deze plekken kunnen ook kinderen mee doen, samen met hun (groot-)ouders. In heel Nederland zijn bijna 500 locaties.

Zelf een (single) lokatie organiseren?

Neem contact op met Erik de Kruif via Erik.deKruif@landschapoverijssel.nl of 0529 - 408 406

Beleef het!

Meedoen aan de Natuurwerkdag is een bijzondere belevenis. Je leert plekken kennen waar je anders niet snel zou komen. Je helpt mee om onze natuur mooi te houden en niet zelden kun je roofvogels spotten of reeen.

 

Samen aan de slag op locaties in Overijssel, ook voor singles!

In Overijssel zijn tientallen locaties waar vrijwilligers aan de slag kunnen tijdens de Natuurwerkdag. Ook hebben we dit jaar op de Lemelerberg een speciale locatie voor singles! Dus ben je vrijgezel, meld je dan aan voor deze speciale werkdag in het groen.

We hopen natuurlijk weer op een grote opkomst! Dus, heb je zin om samen met buren, vrienden, sportteam of familie een dagje buiten te werken, met na afloop een kop lekkere soep van de locatieleider? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl voor de activiteiten bij jou in de buurt en meld je aan!

 

Facebook

Wil je de op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de natuurwerkdag in Overijssel? Kijk dan op onze Facebookpagina!!

Word vrijwilliger
LO09916
Steek je handen uit de mouwen in je eigen omgeving en word vrijwilliger!