Op Stap met de Boswachter

20 september, 2017

Op stap met de boswachter7

Kindermiddag ‘Op stap met de boswachter’ Dal van de Mosbeek

Wat doet een boswachter eigenlijk de hele dag? Om daar achter te komen, kunnen kinderen woensdag 20 september een middagje op stap met de boswachter. Al wandelend door het bos vertelt hij wat hij doet en waarom dat belangrijk is. De wandeling is voor kinderen vanaf 6 jaar. Je kunt je met het formulier hieronder opgeven. Starten kan om14.30 uur en 15.45 uur

Hoe word je boswachter? Hakt hij ook bomen om? Wat doet hij met zieke dieren? En waarom draagt hij altijd groene kleren? Er is maar één manier om dat te ontdekken. Namelijk een middagje mee het bos in met een echte boswachter. En dat mag tijdens de kindermiddag ‘Op stap met de boswachter’. Onderweg vertelt hij waar hij op let en waarom zijn werk belangrijk is. Leuk en leerzaam. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

Praktische informatie

Start bij Watermolen Frans in Mander. Om 14.30 en om 15.45 uur start er een wandeling. Bijdrage is € 2,50 per kind, ter plekke contant te voldoen. Een ouder of grootouder mag meelopen als de kinderen dat prettig vinden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je vooraf aan. Dat kan via onderstaand formulier of telefonisch via (0529) 40 17 31. Startpunt is Watermolen Frans, Oosteriksweg 26 in Mander. Parkeergelegenheid is er bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8. Van daaruit is het nog een paar minuten lopen naar Watermolen Frans.

Details


Voldoende parkeerplaats
Adresgegevens:
Startpunt is Watermolen Frans, Oosteriksweg 26 in Mander. Parkeergelegenheid is er bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8. Van daaruit is het nog een paar minuten lopen naar Watermolen Frans.
Route (Google maps)

Ik doe mee met deze activiteit en meld me aan via het onderstaand formulier of bel: 0529 40 17 31

Aantal deelnemers
Donateurs
Niet-donateurs
Kies een datum (vul eerst het aantal deelnemers in)
Er is plaats voor 20 deelnemers.

Naam *
Adres
Postcode en woonplaats
E-mailadres *
Telefoonnummer
Donateursnummer
Opmerkingen
Activiteitenkalender