Reeën excursie op Hof Espelo

7 oktober, 2017

reeen Nico Kloek1

Sttttt. Ga je mee? We gaan op zoek naar reeen!

Nieuwsgierig hoe reeën leven? Ga zaterdag 7 oktober mee op reeën-excursie op Hof Espelo. Met onze natuurgids volg je de sporen van reeën. Welke sporen laat dit dier achter? Wanneer laten ze zich veelal zien? De gids vertelt het graag. De excursie duurt circa 1,5 tot 2 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Op Hof Espelo leeft een groot aantal reeën. Ze laten zich alleen niet snel zien. Toch kun je zien waar ze geweest zijn dankzij de sporen die ze achterlaten. Uitwerpselen, reeënpaadjes en aangevreten boompjes bijvoorbeeld.  Daarvoor moet je wel goed kijken en weten waar je op moet letten. Al wandelend vertelt de gids meer en neemt hij je mee naar plekken waar reeën veel komen. Natuurlijk hopen we er ook een aantal in het echt tegen te komen. De reewildexcursie is in de namiddag. Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan. De tocht duurt 1,5 tot 2 uur. Kinderen zijn van harte welkom.

Praktische informatie
De reewildexcursie is zaterdagmiddag 7 oktober op landgoed Hof Espelo. Het start bij bezoekerscentrum Het Koetshuis, Weerseloseweg 259 Enschede. De bijdrage voor deze excursie is €3,- per volwassene, €1,50 per kind. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Na je aanmelding krijg je meer informatie over de exacte tijden.

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze excursie. De excursie is volgeboekt.

Details


Adresgegevens:
Landgoed Hof Espelo
Route (Google maps)
Activiteitenkalender
Bezoekerscentrum Hof Espelo
IMAG0106