Excursie 'Reeën' (onder voorbehoud)

Het Reestdal

Ree - foto: Nico Kloek
Excursie
Het hele gezin Excursie Bij bezoekerscentrum De Wheem

Nieuwsgierig naar hoe reeën leven? Ga dan mee op reeënexcursie in Het Reestdal. Met de gids en wildbeheerder volg je de sporen. Onderweg hoor je allerlei leuke wetenswaardigheden. Hoe zit het met de territoria van mannetjes en vrouwtjes? Waarom zie je ze soms alleen en andere momenten weer in groepjes? Hoe herken je de slaapplaats en wanneer worden de reekalfjes geboren? Wanneer is de bronstijd?

Data
Onder voorbehoud, organiseren wij deze excursie op 10 april 2022. De wandeling start om 19:00 uur en duurt ruim 2 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Honden mogen niet mee met deze excursie.

Kosten
De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. Tip: Laarzen of waterdichte bergschoenen, donkere kleding aan en neem een verrekijker mee. Voor kinderen is de wandeling ook leuk, mits zij muisstil kunnen zijn.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM

Over deze activiteit

Excursie 'Reeën' (onder voorbehoud)

Het Reestdal

 • 10 april 2022, 19:00 - 21:00

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Bezoekerscentrum De Wheem
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Bij bezoekerscentrum De Wheem

  Deze activiteit start bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 4 deelnemers. Er is plaats voor 18 deelnemers.

Persoonsgegevens

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?