Excursie Reeën

Groot Brunink

Ree, foto Clifton Buitink
Excursie
Het hele gezin Excursie In het bos

Excursie Reeën

Nieuwsgierig hoe reeën leven? Ga dan mee op reewildexcursie op Groot Brunink. Met de natuurgids Landschap Overijssel volg je de sporen van reeën. Welke sporen laat dit dier achter? Wanneer laten ze zich veelal zien? De gids vertelt het graag. De excursie duurt circa 1,5 tot 2 uur en start aan het begin van de avond.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk, je kunt hiervoor het formulier hieronder gebruiken. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met daarin de starttijd en locatie. We bepalen in de weken voorafgaand aan de excursie of we gaan wandelen op Hof Espelo of Groot Brunink, op dit moment is dat nog niet bekend.

In Twente leeft een groot aantal reeën. Ze laten zich alleen niet snel zien. Toch kun je zien waar ze geweest zijn dankzij de sporen die ze achterlaten. Uitwerpselen, reeënpaadjes en aangevreten boompjes bijvoorbeeld. Daarvoor moet je wel goed kijken en weten waar je op moet letten. Al wandelend vertelt de gids meer en neemt hij je mee naar plekken waar reeën veel komen. We hopen natuurlijk dat we er ook een aantal in het echt tegenkomen. De reewildexcursie is in de vooravond, in verband met het tijdstip van de zonsondergang. Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan. De tocht duurt 1,5 tot 2 uur. Kinderen zijn van harte welkom, mits zij zich stil houden. Reeën schrikken snel van (de geur van) honden, dus honden mogen niet mee.

Bij deze excursie is ruimte voor 24 deelnemers. Is de excursie volgeboekt? Neem dan contact op met onze receptie. We noteren uw gegevens. Bij voldoende belangstelling organiseren we een 2e wandeling op een ander moment.

Over deze activiteit

Excursie Reeën

Groot Brunink

 • 24 september 2019, 0:00 - 00:00

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Groot Brunink
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • In het bos

  In het bos

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 6 deelnemers. Er is plaats voor 24 deelnemers.

Persoonsgegevens