Kapavond vrijwilligers natuur- en landschapsbeheer

Thema-avond
Thema-avond

LET OP: SPECIAAL VOOR ONZE VRIJWILLIGERS NATUUR-EN LANDSCHAPSBEHEER!

Een mooi seizoen is voorbij, waarin wij samen hard gewerkt hebben aan een mooier landschap in onze directe woonomgeving. Om onze vrijwilligers te bedanken, nodigen we deze vrijwilligers uit voor onze jaarlijkse ‘Kapavond’!

Wanneer: dinsdagavond 16 april 2019

Waar: Kulturhus het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst. (Je kunt gratis parkeren op Aletta Jacobsplein en deze locatie is ook goed bereikbaar met OV)
Hoe laat: van 19.00 uur tot 22.30 uur

Programma

19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Start programma
21.45 uur Uitreiking vrijwilligersprijs
22.00 uur Einde programma
22.30 uur Afsluiting

Mis het niet!
Noteer 16 april a.s. in je agenda, want ook dit jaar hebben we een bijzondere avond voor jullie in petto. We stellen de ‘staat van het landschap’ centraal en doen dit met verschillende ambassadeurs, voorbeelden en vragen aan de zaal. Onze terreinbeheerders en een aantal andere Landschap Overijssel medewerkers zijn aanwezig om met jullie in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.

2e editie 'Gouden Klomp'
Vorig jaar is de tweede ‘Gouden Klomp’ uitgereikt aan de KNNV afdeling Vriezenveenvoor de faunapassage. Ook in 2019 willen we weer een Gouden Klomp uitreiken. Deze prijs is te winnen voor een iconisch landschap waar jullie als vrijwilligersgroep bij betrokken zijn. Dit kan een bijzondere boom zijn, een markesteen, een knotboom die als 50 jaar door jouw groep wordt beheerd, of… De prijs wordt in gezamenlijk overleg vastgesteld. Het kan een bijdrage zijn om iets op te knappen, maar ook een bordje om het icoon onder de aandacht te brengen. Om een icoon voor te dragen stuur je voor 8 april een mail naar louiset.vos@landschapoverijssel.nl. Vermeld het icoon en jullie idee, samen met een foto en kaartje van de plek. Tijdens de Kapavond mogen 3 genomineerde iconen een korte presentatie houten. Vervolgens mogen alle aanwezigen stemmen op één van deze iconen. Wie weet krijgt jullie icoon een leuke impuls!
Aan het einde van de avond reiken we natuurlijk ook de jaarlijkse Vrijwilligersprijs uit en is er tijd voor een drankje!

Aanmelden noodzakelijk

Ben je van plan te komen? Meld je dan via info@landschapoverijssel.nl

Over deze activiteit

Kapavond vrijwilligers natuur- en landschapsbeheer

  • 16 april 2019, 19:00 - 22:30

  • Kulturhus het Holstohus
    plan je route

  • Thema-avond

    Thema-avond