Kerstwandeling Hof Espelo

15 december 2019 - Hof Espelo

Evenement
Het hele gezin Evenement Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

Kerstwandeling Hof Espelo

Zin om er even tussenuit te gaan voordat de kerstdrukte begint? Kom dan op zondag 15 december naar landgoed Hof Espelo. Er is een mooie route uitgestippeld speciaal voor de kerst en het Koetshuis is helemaal in kerstsfeer.

Wandelroute
In Bezoekerscentrum het Koetshuis ligt zondag vanaf 12.00 uur een mooie wandelroute voor je klaar. De route is zo'n 8 kilometer lang. Als je wilt kun je een stuk van de route afsnijden waardoor hij ook met gezinnen met (kleinere) kinderen goed te doen is.

Kerstsfeer
Het Koetshuis is prachtig versierd en de midwinterhoornblazers creëren een typisch Twentse kerststemming. Buiten staan vuurkorven om je lekker aan op te warmen, binnen is er warme chocolademelk en krentenwegge. Al wandelend geniet je van de natuur en het eeuwenoude landgoed Hof Espelo.

TIP: in onze Groene Winkel kun je terecht voor orginele kerstcadeaus! Wat dacht van een mooi vogelhuisje? Leuk om te geven, goed voor de vogels en je steunt er ook nog eens het Twentse landschap mee.

Praktische informatie:

 • Het Koetshuis is geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Let op: start niet te laat met wandelen, dan ben je voor het donker weer terug.
 • De route en entree van het Koetshuis is gratis.
 • Tussen 13.00 en 14.00 uur kun je genieten van de klanken van de midwinterhoorn.

Over deze activiteit

Kerstwandeling Hof Espelo

Hof Espelo

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Evenement

  Deze activiteit vindt plaats op één locatie

 • Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

  Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo, Weerseloseweg 259 in Enschede