Nieuwjaarswandeling

4 januari 2020 - Dal van de Mosbeek

Molen van Frans, Willem Heijdeman
Excursie
Het hele gezin Excursie Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Nieuwjaarswandeling Dal van de Mosbeek

Het nieuwe jaar goed beginnen? Ga mee met de Nieuwjaarswandeling op zaterdag 4 januari in het Dal van de Mosbeek. Een heerlijke winterse wandeling samen met onze gids. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Januari is een mooie wintermaand om naar buiten te gaan. Lekker doorstappen in de natuur voor een frisse neus. Veel dieren zijn in winterslaap en het lijkt alsof de natuur stil staat, maar schijn bedriegt. Onder de grond gebeurt van alles. Er zijn zelfs planten en struiken die juist in de winter bloeien. De landschapsgids neemt je mee naar mooiste plekken van het Dal van de Mosbeek. Onderweg vertelt hij meer over de winterperikelen van de natuur, het gebied en hoe het ooit ontstaan is. Een bezoekje aan Watermolen Frans staat ook op het programma. Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Praktische informatie

De Nieuwjaarswandeling is zaterdag 4 januari. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt 2,5 tot 3 uur. Bijdrage is €5,00 per persoon, € 2,50 per kind, ter plekke contant te voldoen. Donateurs mogen op vertoon van hun ledenpas gratis mee. Vergeet je niet je pas mee te nemen? Startpunt is bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Hier kun je ook parkeren.

Over deze activiteit

Nieuwjaarswandeling

Dal van de Mosbeek

 • 4 januari 2020, 14:00 - 16:30

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Parkeren bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

  Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Bergweg 8 in Mander