OpStap langs de Regge bij Wierden

Gebieden rond de Regge

Excursie
Het hele gezin Excursie Bij water

Heb jij ook zin om samen met een landschapsgids een prachtige wandeling te maken langs de Regge? Langs de oevers van de Regge tref je veel bijzondere bomen en planten aan. Er leven in dit wateroverloopgebied ook veel vogelsoorten, zoals de ijsvogel. De gids vertelt niet alleen over de planten en dieren, maar ook over de bijzondere cultuurhistorie van dit landelijke gebied.

De wandeling is ongeveer 6 km en duurt ca. 2 uur. Stevig schoeisel en enige lenigheid is wenselijk omdat het modderig kan zijn en we over een hekje met opstapje klimmen.

Data
We organiseren de excursie op 22 augustus en 5 september 2021. De wandeling start om 10:00 uur en duurt ruim 2 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten
De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM
Bij de uitvoer van de excursie hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We overschrijden de maximale groepsgrootte niet en bij aanvang noteren we je naam en telefoonnummer nogmaals. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Mocht je (of iemand uit het gezin) corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben, wil je het dan laten weten? Ik kan dan je plaats beschikbaar stellen aan een ander. Doe dit uiterlijk 48 uur van te voren.

Over deze activiteit

OpStap langs de Regge bij Wierden

Gebieden rond de Regge

 • 22 augustus 2021, 10:00 - 12:00
  5 september 2021, 10:00 - 12:00

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Parkeerplaats TOP de Wisselmaat, Enterweg in Wierden
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Bij water

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 4 deelnemers. Er is plaats voor 10 deelnemers.

Persoonsgegevens

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?