OpStap langs de Regge

12 augustus 2018 - Gebieden rond de Regge

Excursie
Excursie Bij water

Heb jij ook zin om samen met een landschapsgids heerlijk te wandelen? Ga mee met deze OpStap wandeling langs de Regge. Langs de oevers van de Regge tref je veel bijzondere bomen en planten. De ongerepte natuur in dit wateroverloopgebied is tevens de leefomgeving van vele vogelsoorten waaronder de ijsvogel. De gids vertelt je er van alles over. Ook komen diverse cultuurhistorische punten in dit landelijke gebied aan bod.

De wandeling is ongeveer 2,5 km. Stevig schoeisel en enige lenigheid is hierbij wel wenselijk omdat het modderig kan zijn en er over een hekje met opstapje geklommen moet worden.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

praktische informatie:

* Starttijd: 10.00 uur

* Duur: ongeveer 2 uur

* Startlocatie: Parkeerplaats TOP de Wisselmaat, Enterweg in Wierden (tegenover nr. 21, afvalbrengpunt Gemeente Wierden)

* Kosten: Volwassenen € 3,- per volwassene en € 1,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel of van één van de andere Landschappen, neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel.

* Goed schoeisel en enige lenigheid is wenselijk (paden kunnen modderig zijn en men moet over een hekje, met opstapje, kunnen klimmen)

Over deze activiteit

OpStap langs de Regge

Gebieden rond de Regge

 • 8 juli 2018, 14:00 - 16:00
  12 augustus 2018, 10:00 - 12:00

 • € 0,00 per donateur
  € 3,00 per persoon

 • Parkeerplaats TOP de Wisselmaat, Enterweg in Wierden
  plan je route

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Bij water