Schemertocht langs De Doorbraak

18 augustus 2021 - De Doorbraak

De Doorbraak, Loekie van Tweel
Excursie
Excursie Bij water

Deze zomer organiseert Landschap Overijssel meerdere OpStap wandelingen langs De Doorbraak. Woensdag 18 augustus is er speciale schemertocht. Onder leiding van een landschapsgids wandel je in de avond door dit mooie, waterrijke gebied en ervaar je hoe de schemering invalt bij De Doorbraak. Aanmelden voor deze wandeling is noodzakelijk en kan via deze website. Na aanmelden ontvang je een bevestiging met daarin de exacte startlocatie en tijd.

De kosten bedragen € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als je donateur van Landschap Overijssel bent, of van één van de 12 andere Landschappen, dan neemt u op vertoon van je pasje gratis deel. De ‘OpStap’ excursies worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

De Doorbraak

De Doorbraak is een 14 kilometer lange nieuw gegraven watergang tussen de Loolee bij Almelo en de Exosche Aa in Ypelo bij Wierden. In de brede ecologische zones aan weerszijden van de beek ontstaat prachtige natuur.

Honden zijn tijdens deze excursie niet toegestaan.

Over deze activiteit

Schemertocht langs De Doorbraak

De Doorbraak

 • 18 augustus 2021, 20:30 - 22:30

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • De Doorbraak
  plan je route

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Bij water

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 4 deelnemers. Er is plaats voor 18 deelnemers.

Persoonsgegevens

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?