Kindermiddag 'Spelletjes in de Natuur

Het Reestdal

Meld je aan
Coby Schottert
Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids Bij bezoekerscentrum De Wheem

Kindermiddag 'Spelletjes in de Natuur'.

Speciaal voor kinderen verzorgt Landschap Overijssel op maandag 6 augustus 2018 een spelletjesmiddag. Vanaf 14.00 uur zijn kinderen van 6 tot 12 jaar deze extra vakantie-kindermiddag van harte welkom bij Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug. Het thema is ‘Spelletjes in de Natuur!’ Rond De Wheem in Oud Avereest (Balkbrug) gaan de kinderen onder begeleiding van onze kinderteamgidsen allerlei spelletjes buiten doen. Meld je aan en doe gezellig mee!

Deze veelzijdige middag start bij bezoekerscentrum De Wheem. We gaan bijvoorbeeld kriebelbeestjes zoeken, met een blinddoek langs een touw door het bos lopen, een regenboogspel doen en een natuurschilderij maken. Maar ook een eekhoornspel - zoeken naar noten, en een estafette-regenwormspel bij het Dassenpad. Genoeg variatie en voor elk kind wat wils. Natuurlijk zullen we deze middag ook even pauzeren met wat drinken en een koekje.

Aanmelden

Om 16.00 uur eindigt deze middag en kunnen de kinderen weer worden opgehaald. De kosten bedragen € 2,50 per kind, natuurlijk inclusief een beker limonade en een koekje. Aan de ouders het verzoek om hun kinderen alleen te brengen en te halen, ze zijn in goede handen. Graag wel eerst even aanmelden bij Landschap Overijssel via 0529 – 401731 of www.landschapoverijssel.nl . Graag tot ziens bij Bezoekerscentrum De Wheem.

Over deze activiteit

Kindermiddag 'Spelletjes in de Natuur

Het Reestdal

 • 6 augustus 2018, 14:00 - 16:00

 • € 2,50 per persoon

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen

 • Bij bezoekerscentrum De Wheem

  Deze activiteit start bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 1 deelnemer. Er is plaats voor 30 deelnemers.

Persoonsgegevens