Speuren naar sporen

Hof Espelo

Excursie
Het hele gezin Excursie Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

Speuren naar sporen

Kinderexcursie ‘Speuren naar sporen’ Hof Espelo


Welke sporen ontdek jij in het bos? Tijdens de excursie ‘Speuren naar sporen’ op zondag 18 november op landgoed Hof Espelo weet je er vast veel te vinden. Samen met de gids van Landschap Overijssel ga je op speurtocht. Onderweg is het goed kijken naar welke sporen er zijn. En dat zijn er meer dan je denkt! Dit is een leuke excursie voor kinderen met leeftijd 4-8 jaar. Natuurlijk mag het hele gezin mee. De start is om 13.30 uur en het duurt circa 1,5 uur.

Wroetsporen, afgevreten boompjes, schuurplekken op bomen, veertjes, uitwerpselen, pootafdrukken. Zo maar een aantal sporen die je al wandelend door het bos tegen kan komen. Moet je wel goed opletten, want niet alle sporen zijn even duidelijk te zien. Daarom ga je op stap met de gids, zij weten goed waar je op moet letten. En stel dat je een pootafdruk vindt, weet je dan welk dier daar gelopen heeft? De wandeling wordt zo echt een spannende speurtocht. Nieuwsgierig naar welke dieren er allemaal leven op landgoed Hof Espelo? Tip: Trek stevige schoenen en warme kleren aan. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur.

Praktische informatie
De excursie ‘Speuren naar sporen’ is zondag 18 november. Het begint om 13.30 uur vanaf bezoekerscentrum het Koetshuis, Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede. Vooraf aanmelden is niet nodig. Bijdrage voor de activiteit is €3,00 per volwassene, €1,50 per kind. Graag ter plekke contant voldoen. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas. Vergeet je niet je pas mee te nemen?

Over deze activiteit

Speuren naar sporen

Hof Espelo

 • 18 november 2018, 13:30 - 15:00

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Hof Espelo
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

  Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo, Weerseloseweg 259 in Enschede