Vogelverwendag

30 januari 2019 - Het Reestdal

koolmees, Clifton Buitink
Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids Bij bezoekerscentrum De Wheem

Vogelverwendag

Het kinderteam van Bezoekerscentrum De Wheem van Landschap Overijssel heeft weer een bijzondere kindermiddag in petto. Woensdagmiddag 30 januari zijn alle kinderen vanaf 6 jaar welkom om samen taarten te bakken. Niet voor zichzelf, maar voor de tuinvogels wel te verstaan!

De kindermiddag begint om 14.30 uur bij De Wheem. De kinderen krijgen eerst allerlei interessants te horen over de jaarlijkse tuinvogeltelling. Daarna gaan ze onder leiding van het kinderteam taarten maken om thuis de tuinvogels mee te verwennen. In het bos achter de Wheem gaan ze samen op zoek naar allerlei lekkers om de taart mee te versieren. Tijdens deze zoektocht houden houdt iedereen zijn oren en ogen open om de vogels te spotten die horen bij de tuinvogeltelling. De middag sluit af met een heerlijke beker warme chocomelk. En de taart mag natuurlijk mee naar huis!

De kindermiddag is voor kinderen vanaf 6 jaar en begint om 14.30 uur bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Oud Avereest. De middag is om ongeveer 16.30 uur weer afgelopen en de ouders kunnen de kinderen dan weer ophalen. De middag kost €2,50 per kind, inclusief warme chocomelk. TIP: trek lekkere warme kleren aan die ook vies mogen worden!

Over deze activiteit

Vogelverwendag

Het Reestdal

 • 30 januari 2019, 14:30 - 16:30

 • € 2,50 per persoon

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen

 • Bij bezoekerscentrum De Wheem

  Deze activiteit start bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 6 deelnemers. Er is plaats voor 20 deelnemers.

Persoonsgegevens