AFGELAST: Wandeling 'Prehistorie'

Dal van de Mosbeek

Clifton Buitink
Excursie
Het hele gezin Excursie Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

In overleg met onze gidsen hebben wij deze excursie afgelast, begin maart plannen wij een nieuwe datum!

Haaientanden in Twente? Jawel! Je zult ze zien tijdens de wandeling ‘Prehistorie’ in het Dal van de Mosbeek. Een wandeling vol geschiedenis van de prehistorie en de ijstijd. We zien ook vuistbijlen, grafheuvels en een hunebed. Wat aten de mensen destijds? Hoe woonden ze? Onze landschapsgids vertelt je er alles over.

Data
We organiseren de excursie op 19 februari 2022. De wandeling start om 14:00 uur en duurt 2,5 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.


Kosten
De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. Tip: trek stevige schoenen aan.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM

Over deze activiteit

AFGELAST: Wandeling 'Prehistorie'

Dal van de Mosbeek

 • 19 februari 2022, 14:00 - 16:30

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Infocentrum IJs & Es Mander
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

  Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Bergweg 8 in Mander

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?