Wandeling 'Nacht van de Nacht' Stil & Donker Hof Espelo

Hof Espelo

Nacht, foto Nico Kloek
Excursie
Het hele gezin Excursie Week van het landschap In het bos Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

Zaterdagavond 30 oktober is de avondwandeling Stil&Donker op landgoed Hof Espelo. Landschap Overijssel organiseert deze avond in het kader van de landelijke ‘Nacht van de Nacht’. Ervaar het duister en de stilte op deze mooie plek.

Samen met een gids ga je op pad in het bos van landgoed Hof Espelo. Zo ervaar je het beste wat stilte is en hoe goed je eigenlijk ziet in het donker. Deze wandeling organiseren we i.s.m. IVN.

Nacht van de Nacht
Met de Nacht van de Nacht willen natuurorganisaties zoals Landschap Overijssel mensen laten genieten van de donkere nacht en aandacht vragen voor het belang van het behoud van het donker. ’s Nachts geen overbodige verlichting!

Data
We organiseren de excursie op 30 oktober 2021. De wandeling start om 20:00 uur en duurt ruim 2 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten
De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. Tip: trek stevige schoenen aan.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM
Bij de uitvoer van de excursie hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We overschrijden de maximale groepsgrootte niet en bij aanvang noteren we je naam en telefoonnummer nogmaals. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Mocht je (of iemand uit het gezin) corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben, wil je het dan laten weten? Ik kan dan je plaats beschikbaar stellen aan een ander. Doe dit uiterlijk 48 uur van te voren.

Over deze activiteit

Wandeling 'Nacht van de Nacht' Stil & Donker Hof Espelo

Hof Espelo

 • 30 oktober 2021, 20:00 - 22:00

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • bezoekerscentrum Het Koetshuis, Weerseloseweg 259 in Enschede
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Week van het landschap

  Week van het landschap

 • In het bos

  In het bos

 • Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

  Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo, Weerseloseweg 259 in Enschede

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 6 deelnemers. Er is plaats voor 18 deelnemers.

Persoonsgegevens

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?