Pers

Onderstaande informatie is uitsluitend bedoeld voor journalisten

Landschap Overijssel houdt zich bezig met beheer, behoud en ontwikkeling van het landschap in Overijssel. En de beleving ervan. Wij hebben een duidelijke opinie over deze onderwerpen en delen deze graag met de media. Lokaal, regionaal en nationaal.

Landschap Overijssel zorgt ervoor dat jij, als journalist, zo snel mogelijk antwoord krijgt op je vragen. Wij zoeken de informatie voor je op, of verwijzen je door. Ook regelen we afspraken voor interviews met één van onze medewerkers. En/of indien relevant een bezoek aan een van onze terreinen of projecten.

Onze services

We werken graag mee aan radio- en televisieopnames over natuur, landschap en cultuurhistorie, zowel landelijk als regionaal. Ook voor beelden ter illustratie bij een nieuwsitem kun je bij ons terecht. Onze services op een rij:

  • Persberichten
  • Opinies
  • Interviews
  • Mediabezoeken aan onze natuurterreinen en bezoekerscentra

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?