Schenken en bijzondere giften

Ons landschap is van grote betekenis voor ons allemaal. Het is de basis van het leven. We vinden er zuurstof om te ademen, voedsel om te eten en natuur om in te ontspannen. Het landschap is ook het decor van waar wij wonen, werken en rust vinden. Samen met jou kunnen wij het landschap geven wat het nodig heeft, zodat hij ons geeft wat wij nodig hebben: gezondheid, welzijn en inspiratie. Ons thuis.

Natuur is kostbaar, maar niet onbetaalbaar.
Jacob van Olst, directeur Landschap Overijssel
Landschap Overijssel

Periodieke gift

Meer betekenen voor het karakteristieke Overijsselse landschap met hetzelfde geld? Zet dan je jaarlijkse donatie om in een periodieke gift. Een periodieke gift is volledig aftrekbaar, waardoor je minder inkomstenbelasting betaalt.

Meer over de periodieke gift

Geven om en voor het landschap

Iedere dag en overal in Overijssel werken wij in het landschap aan natuur, cultuurhistorie, beleving en productie. Dat doen wij al 85 jaar. Van het aankopen van gronden met natuur(potentie) tot het ontwikkelen, beheren en stimuleren van natuur op eigen terreinen, grond van anderen en het betrekken en stimuleren van mensen om ook te geven om het landschap. Wil je onze doelstellingen een extra financiële steun geven? Of zoek je een specifieke bestemming voor jouw gift?

Een gift geven

Donateur voor het leven

Weet je nu al dat je ons voor een langere periode wilt steunen? Word dan donateur voor het leven. Voor een éénmalige donateursbijdrage van minimaal € 500 of een periodieke schenking vanaf € 150 per jaar steun je ons je verdere leven. Je ontvangt gedurende deze periode alle voordelen van het donateurschap, zoals viermaal per jaar het magazine.

Donateur voor het leven worden

Geef het donateurschap voor een jaar cadeau

Een prachtig cadeau geven voor een verjaardag, sinterklaas, kerst of zomaar? Deel je liefde voor het landschap met familie, vrienden of kennissen en geef een donateurschap voor een jaar cadeau. Vanaf € 25 maak je de ontvanger van het cadeaudonateurschap en het landschap in Overijssel blij. Je cadeau wordt verpakt in een mooie cadeaubox.

Ik geef een donateurschap cadeau

Duurzame giftenbox

Wil je je verjaardag of een jubileum vieren en graag een bijdrage vragen voor het landschap met zijn bijzondere natuur en streekeigen cultuurhistorie? We hebben hiervoor een duurzame giftenbox beschikbaar.

Een bijzondere gift voor het landschap

Sponsor een bankje

Zomaar wat mijmeren of herinneringen ophalen. Genieten van je favoriete plekje in de natuur. In overleg met onze terreinbeheerders is het vaak mogelijk een bankje te plaatsen op een plek in de natuur.

Een bankje sponsoren

Momenten van vreugde en verdriet delen met de natuur

Een heel speciale boom voor een een speciaal moment. In Park 1813 op de Lemelerberg kun je een boom planten in het Levensbos om een mooi of verdrietig moment te gedenken of een mooi gebaar te maken voor een groenere toekomst.

Een boom planten in het Levensbos