Verblijf in de natuur

't Witte Huis - Angêl Pinxten

Wat is er mooier dan wakker worden van vogelgezang en de deur uitstappen om meteen een wandeling te starten in de natuur? Laat je verrassen door de pracht van het landschap en boek één van onze vakantiehuisjes. Op deze pagina lees je meer!

Zomerhuisje Lemelerberg - Ruud Ploeg

Zomerhuisje op de Lemelerberg

Op de zuidhelling van de Lemelerberg, op zo'n 38 meter hoogte, staat ons zomerhuisje op een unieke plek midden in de natuur. Je kunt er volop genieten van de overweldigende rust en het imposante uitzicht. Het huisje staat in natuurgebied De Lemelerberg, waar we ook het hoogste punt van Salland vinden, de 78 meter hoge Archemerberg.

Lees meer

't Witte Huis op Landgoed de Horte

Op onze thuisbasis Landgoed De Horte bevindt zich ’t Witte Huis. Een cultuurhistorisch monument uit begin 1900 dat destijds diende als biljarthuisje voor de heer des huizes van het landgoed. Samen met By Mölle is ‘t Witte Huis omgetoverd tot heerlijke buitenplek. Met uitsluitend duurzame, natuurlijke materialen. Sfeervol en comfortabel met de authentieke sfeer van begin vorige eeuw. ‘t Witte Huis is het hele jaar door te boeken als heerlijk verblijf om te logeren.

Lees meer

Steun onze Regge actie!

Met de aanleg van kruidige kernen stimuleren we de biodiversiteit in het Reggedal én wordt het gebied door alle kleurrijke bloemen een lust voor het oog.