Directeur Jacob van Olst vertrekt bij Landschap Overijssel

Jacob van Olst, foto Ruud Ploeg

Vertrek Jacob van Olst

Na vijf intensieve dienstjaren kiest Jacob van Olst ervoor om, in het licht van zijn persoonlijke ambities, zijn koers te verleggen en afscheid te nemen van zijn rol als directeur-bestuurder van Landschap Overijssel. In de afgelopen jaren hebben wij samen met veel plezier en gezamenlijke inzet veel bereikt voor het landschap in Overijssel. Jacob blijft betrokken bij het landschap en gaat zijn tijd en energie steken in de plattelandsontwikkeling en de ontwikkeling van duurzame energie in het landschap.

Vanaf 1 januari 2020 heeft Eibert Jongsma voorlopig als directeur-bestuurder de taken van Jacob van Olst over genomen. Jacob zal zijn bestuurlijke taken in gezamenlijkheid met Eibert Jongsma afbouwen en op projectbasis betrokken blijven bij de organisatie. We wensen Jacob alle goeds toe in zijn nieuwe functie en zijn hem dankbaar voor wat hij voor ons en voor het landschap heeft betekend tijdens zijn directeurschap.

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?