Ga mee met een meditatieve struintocht vanaf Hof Espelo

Vrijdagmiddag 26 juli verzorgen we een meditatieve struintocht vanaf bezoekerscentrum Hof Espelo. Onder leiding van twee gidsen maak je een prachtige tocht waarbij het gebruiken van al je zintuigen centraal staat. Een wandeling van ongeveer twee uur, die om 14.00 uur start bij het Koetshuis van Hof Espelo. Om de grote van de groep in te kunnen schatten vragen we je van te voren aan te melden. De kosten bedragen € 5,00 per volwassene. Als je donateur van Landschap Overijssel bent of van één van de andere 12 Landschappen, dan neem je op vertoon van je donateurspas gratis deel.

Tijdens de wandelingen, die wordt begeleid door de twee “meditatief” gidsen Gé en Jaap, staan het beleven van de natuur en bezinning centraal. Al je zintuigen - horen, zien, voelen, ruiken - worden geprikkeld.
Gids Jaap: “We zijn het contact met de natuur kwijt. We willen je de verbondenheid met de natuur weer laten voelen en beleven met al je zintuigen. We doen grondingsoefeningen waarbij we positieve energie tot ons nemen.”
Tijdens de wandeling doen we ook ademhalingsoefeningen om goed te leren ontspannen. Tevens is er alle ruimte om persoonlijke ervaringen met de natuur en de beleving ervan te delen met medewandelaars.

Aanmelden

Ga je mee met deze wandeling met een meditatief tintje. Het is een korte wandeling van 1,5 uur à 2 uur. De wandeling start bij bezoekerscentrum Hof Espelo om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan hier. Deze wandelingen vinden ook plaats op 23 augustus, 27 september en 25 oktober 2019.