Kindermiddag ‘Winterknutselen’ Hof Espelo

Heb jij wel eens een vuurtje gemaakt? Of een pijl en boog? Kom op woensdag 16 januari naar landgoed Hof Espelo. Samen met vrijwilligers van Landschap Overijssel gaan kinderen lekker buiten aan de slag. De kindermiddag duurt van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur, aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl.

In de winter is het lekker om even naar buiten te gaan. Dat doen we dan ook tijdens de kindermiddag ‘Winterknutselen’. Kinderen gaan samen met vrijwilligers op stap in het bos. Onderweg verzamelen we brandhout. Eenmaal terug bij bezoekerscentrum Het Koetshuis stoken we een lekker warm vuur. Bij het vuur gaan de kinderen vervolgens aan de slag om zelf een pijl en boog te maken. Lukt het je om ermee te schieten? De kindermiddag is leuk en leerzaam. Ze leren niet alleen over de natuur en vuur, maak ook hoe je met dingen uit de natuur als stokjes en takjes iets leuks en handigs kunt maken. Tip: trek warme kleren aan en schoenen die vies mogen worden.

Praktische informatie

De kindermiddag ‘Winterknutselen’ is woensdag 16 januari van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur. Je mag ook na 14.30 uur nog aanschuiven. Locatie is bezoekerscentrum het Koetshuis, Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede. Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot en met dinsdagavond. Bijdrage voor de activiteit is €2,50 per kind. Graag ter plekke contant voldoen.