Advies over (jouw) landschap

Wil je van jouw erf een natuurlijk erf maken waar niet alleen jijzelf maar ook allerlei dieren van profiteren? Wil je jouw landschap helpen behouden en ontwikkelen, maar weet je niet hoe? Heb je gronden die je natuurlijker wilt inrichten? Wij helpen je daar graag bij, met landschapsadvies op maat! Op deze pagina lees je wat je van ons kunt verwachten.

Wij geven betaald advies om jouw landschap natuurlijker in te richten en om landschapselementen te beschermen en behouden, om dieren in jouw omgeving te helpen en daarmee de biodiversiteit op het platteland te vergroten. Natuurlijke erven, het behoud van landschapselementen en het natuurlijker inrichten van gronden kunnen namelijk een belangrijke stapsteen of zelfs een volledig leefgebied vormen voor bijzondere, maar ook voor gewone diersoorten.

Houtwal - Ruud Ploeg

Wat wij je bieden

Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van natuur in jouw streek, een praktisch advies waarmee je direct aan de slag kunt, een netwerk van betrouwbare groenleveranciers en vakkundige vrijwilligers en prijsvoordelen bij een selectie deskundige leveranciers!

Vraag om advies

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?