ONTRAFEL Haardens Mysterie

Vechtdal / Reestdal

Wandelen
3 km

Ben je 8 jaar of ouder, stoer gekleed en houd je van AVONTUREN? Laat je uitdagen in deze Speur-App en ontrafel QUEESTE Haardens Mysterie! Je (S)tart met 50 punten: aan jou/jullie de opdracht om er méér van te maken! Let op: Niet bij elke afslag een signaal. Tip: Loop de route op kaart bol/pijl.

Toegankelijkheid

Onverharde en slingerende bospaden laten je AVONTUREN door de Haardennen. Pas daarop je kleding en schoeisel aan! Speurtocht alleen per app te volgen!

Startpunt

Parkeerplaats Reestdal Outdoor, De Haar 5, 7707 PE Balkbrug. Parkeer a.u.b. de auto op de strook rode gravel aan klinkerweg. Volg de klinkerweg tot toegang camping Si-Es-An. Bij de paal (met rode kop) Wandelnetwerk Reestdal A25 het (S)tartpunt voor een correct begin QUEESTE. Let op: Je ziet op het mobiel geen routelijn! Het blauwe bolletje (dat ben jij).

Highlights op deze route:

 • ONTRAFEL Haardens Mysterie

  Loop richting Camping Si-Es-An tot wandelknooppunt A25. Scoor punten in de te lopen QUEESTE per app. Krik je scores op met bonuspunten! Kijk goed om je heen! Beantwoord de vragen precies. FINISH: En hoeveel punten heb je gescoord?

 • 1

  Camping 't Reestdal & Outdoor

  Speeltuin

  Welkom bij Camping 't Reestdal, met een leuke speeltuin naast horeca Proefkamer Het Reestdal. Liever het stoere werk? Maak dan kennis met 'Het Motorikpark' van Reestdal Outdoor met sportieve spelelementen en de trailruns van Landschap Overijssel. Download hiervoor de app 'Fietsen in Overijssel'.

  Camping 't Reestdal Proefkamer Het Reestdal Reestdal Outdoor Trailruns Landschap Overijssel
 • 2

  Camping Si-Es-An

  Over camping Si-Es-An

  Welkom bij Camping Si-Es-An, startpunt van verschillende (gps)wandel- speur- en fietsroutes van zowel de camping als Landschap Overijssel. De Brasserie en speeltuin zijn het gehele jaar geopend. Klik op de link over de recente openingstijden.

  Brasserie De Boerderij

  Historie campingboerderij

  Brasserie 'De Boerderij' stamt uit de periode van ontginningen rond 1950. Voor de bodemgesteldheid en de ruimtelijke ontwikkeling van het landschap rond Avereest buiten het beekdal, vonden in de 19e en 20e eeuw grootschalige heide- en veenontginningen plaats.

 • Wandelkeuzepunt A25

Colofon: Reestdalgroep i.s.m. Landschap Overijssel.
Deel deze pagina

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?