ONTRAFEL Haardens Mysterie (Balkbrug)

Vechtdal / Reestdal

Wandelen
3 km

Dolle pret in de Haardennen! Ben je 7 jaar of ouder, stoer gekleed en houd je van AVONTUREN? Laat je uitdagen in deze Speur-App en ontrafel QUEESTE Haardens Mysterie! Je (S)tart met 50 punten: aan jou/jullie de opdracht om er méér van te maken! Doe je best hoor!

Toegankelijkheid

Vanaf WKP A25 laten onverharde en slingerende bospaden je AVONTUREN door de Haardennen. Pas daarop je kleding en schoeisel aan!

Startpunt

Parkeerplaats Reestdal Outdoor, De Haar 5, 7707 PE Balkbrug. Parkeer a.u.b. de auto op de strook rode gravel aan klinkerweg. Je mag de auto ook parkeren op het terrein (na de toegang gelijk rechts) van camping Si-Es-An. Bij de paal (met rode kop) Wandelnetwerk Reestdal A25 het (S)tartpunt voor een correct begin QUEESTE. Let op: Het blauwe bolletje (dat ben jij). Het verloop van de route staat in elk speurpunt ingetekend als bolletje/pijl. Succes!

Highlights op deze route:

 • ONTRAFEL Haardens Mysterie

  Loop richting Camping Si-Es-An tot A25. Daar start de route! Scoor punten in de te lopen QUEESTE per app. Krik je scores op met bonuspunten! Kijk goed om je heen! Beantwoord de meerkeuze vragen (1, 2, 3) precies. FINISH: En hoeveel punten heb je gescoord?

 • 1

  Camping 't Reestdal & Outdoor

  Speeltuin

  Camping 't Reestdal heeft, naast de horecagelegenheid, ook een leuke speeltuin. Liever het stoere werk? Maak dan kennis met 'Het Motorikpark' van Reestdal Outdoor met sportieve spelelementen en de trailruns van Landschap Overijssel. Download hiervoor de app 'Fietsen in Overijssel'.

  Camping 't Reestdal Reestdal Outdoor Trailruns Landschap Overijssel
 • Brasserie & camping Si-Es-An

  Brasserie De Boerderij: voor koffie, thee, lunch of diner op het terrein van camping Si-Es-An in Balkbrug. Naast kamperen of het huren van een chalet is er ook een mogelijkheid tot B&B met hotelfunctie. Informeer naar de mogelijkheden. .

  Brasserie De Boerderij

  Routes Landschap Overijssel

  Start je vanaf camping Si-Es-An met één van de (app) rondwandelingen van Landschap Overijssel ? Verlaat dan het campingterrein en start bij het wandelknooppunt A25 aan de klinkerweg De Haar. Routetip voor 't hele gezin, Balkbrug: beleef Haardennen.

  Balkbrug: beleef Haardennen
 • Wandelkeuzepunt A25

Colofon: Reestdalgroep i.s.m. camping Si-Es-An en Landschap Overijssel.
Deel deze pagina

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?