Speurtocht Vriezenveen

Noord Twente

Wandelen
2 km

Op deze speurtocht maak je kennis met de geschiedenis van Vriezenveen! De route is ongeveer 2 kilometer lang en leuk voor kinderen van circa 8 - 12 jaar.

Toegankelijkheid

Het terrein is goed toegankelijk, maar let wel goed op het verkeer.

Startpunt

Het beginpunt van de speurtocht ligt aan de rand van de parkeerplaats bij de Aldi, vlakbij het Historisch Museum Vriezenveen. De route is dus goed bereikbaar, en is goed te combineren met een bezoekje aan het museum.

Highlights op deze route:

  • Beginpunt speurtocht!

    Leuk dat je de speurtocht gaat volgen! De route is ongeveer 2 kilometer. Onderweg leer je allemaal interessante weetjes over de geschiedenis van Vriezenveen en het omliggende landschap. Het eerste speurpunt ligt voor het museum op het Tilanusplein.

  • Eindpunt speurtocht!

    Goed gedaan! Je hebt het eindpunt van de speurtocht bereikt. Wil je meer weten over de geschiedenis van Vriezenveen? Breng dan een bezoekje aan het Historisch Museum, aan de overkant van het plein.

    Het Historisch Museum Vriezenveen is iedere week van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10:00 - 17:00.

Colofon: Rudolf Mulder (in opdracht van Landschap Overijssel).
Deel deze pagina

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?