Sluit je vrijwilligersgroep aan bij het vrijwilligersnetwerk

Natuurwerkdag 2017, foto Marco Gerritsen

Leuk dat je geïnteresseerd bent je aan te sluiten bij het vrijwilligersnetwerk. Wij zetten ons graag samen in om het landschap in Overijssel te versterken. Deze inzet is van onschatbare waarde om voor mens, plant en dier het landschap te verbeteren. Graag maken wij dit zichtbaar door middel van het vrijwilligersnetwerk waar jij samen met jouw vrijwilligersgroep bij kunt aansluiten.

Door aan te sluiten draag je niet alleen bij aan het uitdragen van groen vrijwilligerswerk, maar geniet je van vele voordelen.
Erik de Kruif, coördinator vrijwilligerswerk
Erik de Kruif legt uit, foto Nico Kloek

Advies en ondersteuning

* Hulp bij de start en ontwikkeling van je vrijwilligersgroep * Informatie over actuele ontwikkelingen in het landschap en in het vrijwilligerswerk * Uitnodiging voor jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomsten * Advisering over wetgeving, beheer- en gebiedsplannen en hulp bij het zoeken en/of aanvragen van subsidies *

Aansluitingsformulier

Na je aanmelding:

  • ontvang je een welkomstpakket met informatie over Landschap Overijssel, het organiseren van veilig vrijwilligerswerk en verzekeringen.
  • ontvang je als coördinator van de groep elk kwartaal ons magazine.
  • nodigen wij je uit voor een kennismakingsbijeenkomst.

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?