De handen uit de mouwen

Vliegende Brigade, Nico Kloek

Op deze pagina vind je praktische informatie voor alle vrijwilligers die werken bij Landschap Overijssel. Je vindt hier informatie over:

  • Arbo en veiligheid;
  • Gereedschapsuitleen;
  • Contactgegevens voor vragen;
  • Documenten en formulieren;
  • Veelgestelde vragen,

Daarnaast vind je op de website Groenbezig.nl diverse leuke verhalen van en voor vrijwilligers in het groen in Overijssel. Mis je nog iets? Heb je ideeën? Wij horen graag van je. Stuur ons een e-mail.

Werken op de heide
update 21 december

Vrijwilligerswerk tot 14 januari 2022 stopgezet

Na de persconferentie van afgelopen zaterdag vinden we het als organisatie niet verantwoord het werk met vrijwilligers in groepen voort te zetten. Om die reden is het vrijwilligerswerk dat niet veilig alleen kan worden uitgevoerd, stopgezet tot 14 januari 2022. Ook onze depots zijn tot deze datum gesloten. Na de eerstvolgende persconferentie, worden de eventuele mogelijkheden opnieuw besproken.

Meer informatie

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?