Groenbezig

Het platform voor groen vrijwilligerswerk in Overijssel

Roodborst, Annie Keizer

Over Groenbezig

Groenbezig is de plek waar je alles wat met groen vrijwilligerswerk in Overijssel te maken heeft kunt vinden. Van interessante vacatures tot leuke ad hoc klussen. Van inspirerende verhalen van vrijwilligers tot informatie over nieuwe cursussen. Van informatie en tips voor je organisaties tot een overzicht van alle groene (vrijwilligers)organisaties in Overijssel. Daarnaast enthousiasmeren we met deze website meer mensen voor groen vrijwilligerswerk en laten we zien wat er allemaal op groen-vrijwilligerswerk gebeurt in Overijssel. Het is daarmee een netwerk, servicedesk en etalage voor groen vrijwilligerswerk in een.

Landschap Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel zijn de initiatiefnemers van groenbezig.nl. Dit platform voor groen vrijwilligerswerk Overijssel is mede gefinancierd door de Provincie Overijssel en de Nationale Postcode Loterij en ontwikkeld samen met een tiental vrijwilligers van groene groepen. Inmiddels zijn Groene Loper Overijssel,Staatsbosbeheer, Stichting IJssellandschap en IVN ook aangesloten. Net als meer dan tweehonderd lokale en regionale vrijwilligersclubs.

Doe ook mee! Zet je organisatie op de kaart, deel je successen en verhalen of plaats een vacature of een cursus voor (aspirant)vrijwilligers. Samen maken we het groen vrijwilligerswerk nog leuker!

Meer weten? Zie ook de redactiepagina van groenbezig. Of neem contact met ons op.

Bezoek het platform Groenbezig

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?