Groene Twinkeling 2018

foto3

De Groene Twinkeling wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer in Overijssel die bedrijfsvoering en biodiversiteit het beste weet te verbinden door aandacht voor biodiversiteit te stimuleren, kennis te delen en succesvolle resultaten te boeken ter verbetering van biodiversiteit in de directe omgeving.

Bakker Johan Slatman uit Hardenberg, groentekweker Eef Stel uit Dalfsen en boer Pelleboer uit Mastenbroek zijn door de vakjury van de Groene Twinkeling genomineerd voor de biodiversiteitsprijs 2018.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Groene Twinkeling op 17 januari  is de bijhorende award uitgereikt aan bakkerij Slatman. Het familiebedrijf uit Ane wint de Groene Twinkeling omdat zij aandacht voor biodiversiteit weet te stimuleren, kennis deelt en succesvolle resultaten boekt ter verbetering van biodiversiteit. Volgens de jury is het ambachtelijke bedrijf, met twee filialen, een groot voorbeeld voor het MKB door op kleine schaal bij te dragen aan biodiversiteit. Waar een klein bedrijf groot in kan zijn.

Bekijk de impressie van de Groene Twinkeling >>

Bekijk de promotivideo's hieronder.

Bakkerij Slatman

Boer Pelleboer

Groentekweker Eef Stel

#Groenetwinkeling2018
Bakkerij Slatman uit Ane wint Groene Twinkeling 2018
LO00557
Het familiebedrijf uit Ane wint de Groene Twinkeling omdat zij aandacht voor biodiversiteit weet te stimuleren, kennis deelt en succesvolle resultaten boekt ter verbetering van biodiversiteit.
RTV Oost item Natuurprijs biodiversiteit; heeft dat zin?
LO00557
Bekijk hier het RTV Oost item Natuurprijs Biodiversiteit; heeft dat zin?
Groene Twinkeling
LO00557
Over biodiversiteit gesproken! Lees hier meer over de Groene Twinkeling. Welk bedrijf in Overijssel maakt het verschil?
Groene Twinkeling, kroon op het werk van Overesch, winnaar 2017
LO00557