Vuurtje stoken en broodjes bakken bij Watermolen Frans

13 februari 2019 - Dal van de Mosbeek

Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids

‘Vuurtje stoken en broodjes bakken’ bij Watermolen Frans

Broodjes bakken op een echt vuur. Doe je mee? Kom woensdagmiddag 13 februari naar de kinderactiviteit Vuurtje stoken en broodjes bakken bij Watermolen Frans. De middag begint om 15.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur.

In de winter is er genoeg te beleven buiten. Stokken verzamelen bijvoorbeeld om een vuurtje te stoken en broodjes aan te bakken. De kinderen gaan mee op pad het bos in en leren al wandelend meer over de natuur en over vuur. Ook doen de kinderen samen leuke en leerzame natuurspelletjes. Weer aangekomen bij de watermolen stoken we een lekker warm vuurtje. Warm genoeg om de broodjes te bakken en lekker op te smikkelen met een knakworst. Als toetje zijn er marshmallows. Ook bij regen gaat de activiteit door. Tip: trek warme kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Van ouders wordt verwacht dat ze bij de activiteit aanwezig blijven.

Aanmelden: Via een app of sms naar telefoonnummer 06-081560447.
Bijdrage: € 2,50 per kind. Graag contant betalen op de locatie.
Parkeren: Bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse is parkeergelegenheid. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans, niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Over deze activiteit

Vuurtje stoken en broodjes bakken bij Watermolen Frans

Dal van de Mosbeek

 • 13 februari 2019, 15:00 - 17:00

 • € 2,50 per persoon

 • Molen van Frans
  plan je route

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen