Kerstzondag bij Watermolen Frans

22 december 2019 - Dal van de Mosbeek

Evenement
Het hele gezin Evenement Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Kerstzondag bij Watermolen Frans

Zondag 22 december is Watermolen Frans helemaal in kerstsfeer. Bezoekers kunnen een broodje bakken bij de vuurkorf en een kijkje nemen in de molen, waar de molenaar het rad laat draaien. Het geschal van de midwinterhoorn maakt de sfeer compleet. Een mooi moment om een kijkje te nemen én te combineren met één van de winterwandelingen vanaf de watermolen. Watermolen Frans is open tussen 12.00 en 16.00 uur.


Watermolen Frans zien draaien is een spektakel. De vrijwillige molenaar kan hier mooie verhalen over vertellen. Extra leuk is dat de watermolen helemaal in kerststemming is. Kinderen kunnen marshmallows of broodjes maken bij de warme vuurkorven en een midwinterhoornblazer laat zijn kunsten horen. De versierde kerstboom maakt het winterse kerstplaatje compleet.

Winterwandelingen

Het bezoek aan Watermolen Frans is prima te combineren met een mooie winterse wandeling in de omgeving. Download de wandelapp van Landschap Overijssel, www.landschapoverijssel.nl/wandeleninoverijssel en ontdek de mooiste wandelingen in het Dal van de Mosbeek.

Praktische informatie

Watermolen Frans is open tussen 12.00 en 16.00 uur. Toegang is gratis. Parkeren kan bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse.

Over deze activiteit

Kerstzondag bij Watermolen Frans

Dal van de Mosbeek

 • 22 december 2019, 12:00 - 16:00

 • € 0,00 per donateur
  € 0,00 per persoon

 • Parkeren bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Evenement

  Deze activiteit vindt plaats op één locatie

 • Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

  Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Bergweg 8 in Mander