Kerstzondag bij Watermolen Frans

22 december 2019 - Dal van de Mosbeek

Henrica de Joode
Evenement
Het hele gezin Evenement Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Kerstzondag bij Watermolen Frans

Het is Kerst bij Watermolen Frans! Zondag 22 december zijn de watermolen en de er naast gelegen boerderij helemaal in kerstsfeer. Compleet met vuurkorven, midwinterhoorns, ezels en schapen, spinsters en mooie winterse verhalen. Ook draait de watermolen volop en wordt er koren gemalen. Leuk om te combineren met een heerlijke winterwandeling! Watermolen Frans draait tussen 12.00 en 16.00 uur.

Kerst bij Watermolen Frans is vooral heel veel gezelligheid. De watermolen draait volop en is mooi versierd. Ook in de naastgelegen woonboerderij is van alles te doen. Kinderen kunnen hier in de stal de ezel aaien en luisteren naar de mooie en spannende winterverhalen van de verhalenverteller. Ook de schapen van Schaapskudde Twente zijn er bij. Op de deel brandt de kachel, speelt de accordeonist muziek, spinnen twee spinsters wol en laat de midwinterhoornblazer geregeld het mystieke geluid van zijn hoorn horen. Een versierde kerstboom ontbreekt natuurlijk ook niet. Let op: de accordeonist en verhalenverteller zijn er vanaf 13.30 uur.

Praktische informatie

Kerst bij Watermolen Frans is zondag 22 december. De middag begint om 12.00 uur en duurt tot eind van de middag. Toegang is gratis. Bij het Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse is parkeergelegenheid. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans.

Over deze activiteit

Kerstzondag bij Watermolen Frans

Dal van de Mosbeek

 • 22 december 2019, 12:00 - 16:00

 • € 0,00 per donateur
  € 0,00 per persoon

 • Parkeren bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Evenement

  Deze activiteit vindt plaats op één locatie

 • Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

  Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Bergweg 8 in Mander

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?