Kinderactiviteit 'Herfst en nestkastjes'

Dal van de Mosbeek

foto: Clifton Buitink
Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids Week van het landschap Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Kinderactiviteit 'Herfst en nestkastjes'

De winter komt er aan, tijd voor nestkastjes! Kom naar de kinderactiviteit ‘Herfst en nestkastjes’ op woensdagmiddag 23 oktober bij Watermolen Frans. Samen met onze vrijwilligers timmeren kinderen zelf een nestkastje in elkaar en ontdekken ze meer over de herfst. De middag begint om 15.00 en duurt tot uiterlijk 17.00 uur, vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Zelf een mooi huisje voor de vogels maken? Dat is hartstikke leuk! De vogels kunnen dat best gebruiken nu de winter er aan komt. Er komt een vogelexpert langs die alles weet over vogels in de winter. Kortom, een gezellige knutselmiddag waarbij kinderen al spelenderwijs meer leren over vogels en de herfst en ze ook de handen uit de mouwen kunnen steken. De zelfgemaakte nestkastjes mogen mee naar huis. Zoek maar vast een mooi plekje uit! Tip: trek kleren aan die vies mogen worden.

Praktische informatie

We starten om 15.00 uur. De middag duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Bijdrage is € 6,50 per kind. Graag ter plekke contant betalen. Aanmelden kan nog tot 23 oktober 12.00 uur, stuur een berichtje via WhatsApp of sms naar 06 8156 0447. Locatie is Watermolen Frans (Oosteriksweg 26 te Mander). Bij het Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse is parkeergelegenheid. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans.

Over deze activiteit

Kinderactiviteit 'Herfst en nestkastjes'

Dal van de Mosbeek

 • 23 oktober 2019, 15:00 - 17:00

 • € 6,50 per donateur
  € 6,50 per persoon

 • Watermolen Frans
  plan je route

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen

 • Week van het landschap

  Week van het landschap

 • Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

  Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Bergweg 8 in Mander