Kinderactiviteit ‘Hof Espelo met je ogen dicht’

18 september 2019 - Hof Espelo

Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

Kinderactiviteit ‘Hof Espelo met je ogen dicht’

Voelen, ruiken, luisteren en proeven. Tijdens de kindermiddag ‘Hof Espelo met je ogen dicht’ op woensdag 18 september op landgoed Hof Espelo worden al je zintuigen op scherp gezet. Vrijwilligers van Landschap Overijssel laten kinderen middels leuke en verrassende spelletjes de natuur beleven en ontdekken. De middag is van 14.30 tot 16.30 uur. Graag van te voren aanmelden.

De natuur is één grote ontdekkingswereld. Luister maar eens goed, dan hoor je allerlei beestjes zoemen en knabbelen. Of ruik eens aan een dennenappel, wat ruik je dan? En heb je wel eens een madeliefje geproefd? Ja, in de natuur valt van alles te beleven. Tijdens de kindermiddag kunnen kinderen meedoen aan allerlei spannende en creatieve spelletjes waarbij ze al zintuigen mogen gebruiken. Zo is er een kleurenwandeling en gaan kinderen op zoek naar eetbare plantjes. Ook mogen ze proberen heel stil te zijn met elkaar, dat is nog best moeilijk. Al spelenderwijs leren ze meer over de natuur. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden.

Praktische informatie
De kindermiddag ‘Hof Espelo met je ogen dicht’ is woensdag 18 september. Het is van 14.30 uur tot ongeveer 16.30 uur bij bezoekerscentrum Het Koetshuis van landgoed Hof Espelo, Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede. Graag van te voren aanmelden via de website www.landschapoverijssel.nl of bel (0529) 401 731. Bijdrage voor de activiteit is € 2,50 per kind. Graag ter plekke contant voldoen

Over deze activiteit

Kinderactiviteit ‘Hof Espelo met je ogen dicht’

Hof Espelo

 • 18 september 2019, 14:30 - 16:30

 • € 2,50 per donateur
  € 2,50 per persoon

 • Hof Espelo
  plan je route

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen

 • Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo

  Bij bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo, Weerseloseweg 259 in Enschede