Kinderactiviteit

Kinderactiviteit ‘Nacht van de Nacht’ Hof Espelo

Nacht van de Nacht specht
Foto Clifton Buitink
Hof Espelo

Hoor je eigenlijk beter als het donker is en wat zie je nog door het licht van de maan? Doe mee en ontdek het zelf tijdens de kinderactiviteit ‘Nacht van de Nacht’ op zaterdag 28 oktober. Kinderen vanaf 6 jaar gaan samen met hun (groot)ouders op pad in het donkere bos. Onderweg zijn er allerlei leuke en spannende opdrachtjes die je mag doen. Het thema is dit jaar ‘SPROOKJES’. Er was eens ... waan je in het donker in de magische wereld van fantasieverhalen. Elk kind houdt van sprookjes en stiekem vinden volwassenen ze ook nog heel leuk. Meld je aan en laat je fantasie de vrije loop!

Meld je hier aan voor een starttijd tussen 18.30 en 20.30 uur:

Het thema 'Sprookjes' kom je in het donker tijdens een leuke en spannende korte doe-wandeling door het bos tegen. Na afloop staat er een kop heerlijke warme chocolademelk voor je klaar met wat lekkers. Tip: Kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen.

Nacht van de Nacht
Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. In heel Nederland is het zaterdag 28 oktober Nacht van de Nacht. Overal worden speciale activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op deze manier willen natuurorganisaties zoals Landschap Overijssel en het IVN mensen laten ervaren genieten van de donkere nacht en aandacht vragen voor het belang van het behoud van het donker. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd.

Praktische informatie:

  • Per tijdvak vertrekken 10 personen.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.

Wij-doen-mee-NL-verlicht
Nacht van de Nacht 
Distelvlinder

Al vanaf € 2,- per maand steun je natuur & landschap!

Ben jij al donateur?
Steun het Natuurfonds!

Maak Overijssel groener en gezonder. Al vanaf €7,50 bescherm jij één vierkante meter natuur.

Help mee!