Meld je aan voor het leukste buitenspel in de bossen van Hof Espelo. Op woensdagmiddag 21 februari speel je met meerdere groepen een vossenjacht. Een spannende speurtocht waarbij je op zoek gaat naar onze verklede vossen. Vos gevonden? Dan krijg je een letter. Heb jij als eerste alle letters en kun je daarmee een woord maken?

Een super leuke activiteit die wij organiseren in de voorjaarsvakantie!

Verschillende verkleedde vossen kom je tegen tijdens deze spannende speurtocht door het bos. Verzamel de letters en ontrafel het woord wat wij zoeken. Lukt het jou als eerst? Na afloop staat er een kop heerlijke warme chocolademelk voor je klaar met wat lekkers. Tip: Kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen. Deze middag is voor kinderen van 5 tot 12 jaar en je kan starten tussen 14.00 en 15.30 uur. Meld je wel van tevoren aan.

Praktische informatie:

  • De activiteit gaat door bij minimaal 5 kinderen.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.