Beleef het boeiende bos

Het Reestdal

Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids Bij bezoekerscentrum De Wheem

Beleef het boeiende bos

Speciaal voor kinderen verzorgt Landschap Overijssel op woensdag 7 augustus 2019 een spelletjesmiddag in het bos. Vanaf 14.30 uur zijn kinderen van 6 tot 12 jaar deze extra vakantie-kindermiddag van harte welkom bij Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug. Het thema is ‘Beleef het boeiende bos’ Rond De Wheem in Oud Avereest (Balkbrug) gaan de kinderen onder begeleiding van onze kinderteamgidsen allerlei spelletjes doen in het bos. Meld je aan en doe gezellig mee!

Deze veelzijdige middag start bij bezoekerscentrum De Wheem. We gaan bijvoorbeeld jaarringen tellen, kriebelbeestjes zoeken, opzoek naar een levensboom, verstoppertje. Dit alles al wandelend door het bos bij de Wheem. Genoeg variatie en voor elk kind wat wils. Natuurlijk zullen we deze middag ook even pauzeren met wat drinken en een koekje.

Aanmelden

Om 16.30 uur eindigt deze middag en kunnen de kinderen weer worden opgehaald. De kosten bedragen € 2,50 per kind, natuurlijk inclusief een beker limonade en een koekje. Aan de ouders het verzoek om hun kinderen alleen te brengen en te halen, ze zijn in goede handen. Graag wel eerst even aanmelden, gebruik de blauwe knop!

Over deze activiteit

Beleef het boeiende bos

Het Reestdal

 • 7 augustus 2019, 14:30 - 16:30

 • € 2,50 per donateur
  € 2,50 per persoon

 • Bezoekerscentrum de Wheem
  plan je route

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen

 • Bij bezoekerscentrum De Wheem

  Deze activiteit start bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 6 deelnemers. Er is plaats voor 20 deelnemers.

Persoonsgegevens