Kindermiddag 'Red de Egel'

Het Reestdal

Mark Zekhuis
Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids Bij bezoekerscentrum De Wheem

Deze middag gaan we het hebben over de egel. Dit stekelige diertje dat dat zich graag schuil houdt onder bladeren, een winterslaap houdt en zich op kan rollen tot een bolletje. Dit zijn zomaar een paar weetjes over de egel maar deze middag delen we er graag meer met je. Wat heel speciaal is deze middag is dat we iemand van de egel-opvang hebben uitgenodigd en zij een egel mee neemt. Ook gaan we een egeltje timmeren en staan er nog wat spelletjes op het programma.

Data
Wij zouden graag deze kindermiddag organiseren op 30 maart 2022. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten
De kosten zijn € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje limonade of chocolademelk. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM
Bij de uitvoer van al onze kindermiddagen hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We overschrijden de maximale groepsgrootte niet en bij aanvang noteren we je naam en telefoonnummer nogmaals. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kan je kind niet mee. Mocht je (of iemand uit het gezin) corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben, wil je het dan laten weten? Ik kan dan je plaats beschikbaar stellen aan een ander kind. Doe dit uiterlijk 48 uur van te voren.

Fotograaf Mark Zekhuis
wat doe jij?

Wat kun jij doen voor de egel?

Wil je graag wat doen voor egels in je tuin of op je erf? Of op het schoolplein? Kijk hier hoe je de egels een handje kunt helpen.

Help de egel

Over deze activiteit

Kindermiddag 'Red de Egel'

Het Reestdal

 • 30 maart 2022, 14:30 - 16:30

 • € 2,50 per persoon

 • Bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 te Balkbrug
  plan je route

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen

 • Bij bezoekerscentrum De Wheem

  Deze activiteit start bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 4 deelnemers. Er is plaats voor 15 deelnemers.

Persoonsgegevens

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?