AFGELAST: Kindermiddag 'Vogels voeren in de winter'

26 januari 2022 - Het Reestdal

vogelverwendag, Cobi Schottert
Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids Bij bezoekerscentrum De Wheem

De kindermiddag van 26 januari 2022 is afgelast. Wij hebben onze activiteiten tot 6 februari afgelast ivm de maatregelen omtrent het Coronavirus.

Het kinderteam heeft weer een bijzondere kindermiddag in petto. De kinderen krijgen eerst allerlei interessants te horen over de jaarlijkse tuinvogeltelling. Daarna gaan ze onder leiding van het kinderteam slingers maken om thuis de tuinvogels mee te verwennen. In het bos achter de Wheem gaan ze samen op zoek naar allerlei lekkers om de taart mee te versieren. Tijdens deze zoektocht houdt iedereen zijn oren en ogen open om de vogels te spotten die horen bij de tuinvogeltelling. De middag sluit af met een heerlijke beker warme chocomelk. En de slinger mag natuurlijk mee naar huis!

Data
Wij zouden graag deze kindermiddag organiseren op 26 januari 2022. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Meer informatie volgt in de 1e week van januari.

Kosten
De kosten zijn € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje limonade of chocolademelk. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM
Bij de uitvoer van al onze kindermiddagen hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We overschrijden de maximale groepsgrootte niet en bij aanvang noteren we je naam en telefoonnummer nogmaals. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kan je kind niet mee. Mocht je (of iemand uit het gezin) corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben, wil je het dan laten weten? Ik kan dan je plaats beschikbaar stellen aan een ander kind. Doe dit uiterlijk 48 uur van te voren.

tuinvogel

Tuinvogeltelling

Op 24, 25 en 26 januari telt heel Nederland tuinvogels. Doe je ook mee?

Naar de Tuinvogeltelling

Over deze activiteit

AFGELAST: Kindermiddag 'Vogels voeren in de winter'

Het Reestdal

 • 26 januari 2022, 14:30 - 16:30

 • € 2,50 per persoon

 • Bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug
  plan je route

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen

 • Bij bezoekerscentrum De Wheem

  Deze activiteit start bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?