Kindermiddag 'Wat leeft er in de Reest'

25 mei 2022 - Het Reestdal

Wheem, Rindert Veldman
Kinderactiviteit
Geschikt voor kinderen Voor kids Bij bezoekerscentrum De Wheem

Onder begeleiding van onze speciale kinderteamgidsen èn onze kriebelbeestjes-expert, kun je mee gaan speuren naar zwemmende, kruipende en schaatsende waterdiertjes. Nabij ons bezoekerscentrum De Wheem ga je gewapend met netjes, loepjes en emmertjes op zoek naar de waterminnende kriebelbeestjes. Bij de mooie poel achter de Wheem ga je onderzoeken welke diertjes daar leven. Uiteraard pauzeren we met bekertje lekkere limonade.

Data
Wij zouden graag deze kindermiddag organiseren op 25 mei 2022. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten
De kosten zijn € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje limonade. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €24,- per jaar. Voor meer informatie kijk hier

Aanmelden

Over deze activiteit

Kindermiddag 'Wat leeft er in de Reest'

Het Reestdal

 • 25 mei 2022, 14:30 - 16:30

 • € 2,50 per donateur
  € 2,50 per persoon

 • De Wheem
  plan je route

 • Geschikt voor kinderen

  Geschikt voor kinderen

 • Voor kids

  Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen

 • Bij bezoekerscentrum De Wheem

  Deze activiteit start bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?