'Nacht van de Nacht' Dal van de Mosbeek

Dal van de Mosbeek

Specht - foto: Clifton Buitink
Excursie
Het hele gezin Excursie Evenement Week van het landschap Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Zin in een duistere natuurwandeling met onderweg een spannend verhaal? In het Dal van de Mosbeek neemt de gids je mee voor een duistere wandeling naar de Galgenberg. Onderweg vertellen onze gidsen je meer over dit gebied, de geschiedenis en waarom duisternis belangrijk is voor ons en de natuur. Als beloning staat een kop lekkere warme chocolademelk klaar bij Watermolen Frans.

Op veel plekken gaan deze nacht de lichten van gebouwen en reclameverlichting uit om het zo donker mogelijk te maken. Dit maakt het een heel mooi moment om te ervaren wat duisternis is en hoe donker het ’s nachts kan zijn. Met een beetje geluk is het helder en kunnen we sterren spotten.

Data
We organiseren de excursie op 30 oktober 2021. De wandeling start om 19:00 uur en duurt ruim 2 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten
De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. Tip: trek stevige schoenen aan.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Over deze activiteit

'Nacht van de Nacht' Dal van de Mosbeek

Dal van de Mosbeek

 • 30 oktober 2021, 19:00 - 21:00

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Infocentrum IJs & Es Mander
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Evenement

  Deze activiteit vindt plaats op één locatie

 • Week van het landschap

  Week van het landschap

 • Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

  Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Bergweg 8 in Mander

Aanmelden

Aantal deelnemers

Deze activiteit gaat door bij 4 deelnemers. Er is plaats voor 18 deelnemers.

Persoonsgegevens

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?