AFGELAST; Nieuwjaarswandeling Dal van de Mosbeek

Dal van de Mosbeek

Molen van Frans, Willem Heijdeman
Excursie
Het hele gezin Excursie Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

AFGELAST

Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een mooie wandeling in de natuur? Juist in de winter is het goed om geregeld buiten te zijn. Er valt genoeg te zien en te beleven. Veel dieren zijn in winterslaap zoals vleermuizen en egels. Maar dieren als reeën, roofvogels en hazen doen dat niet. Als je goed om je heen kijkt, vind je wellicht sporen als pootafdrukken, uitwerpselen of vraatsporen. Ook is meer groen te ontdekken dan je denkt. De wandeling gaat door een zeer gevarieerd landschap, door bossen en over heidevelden, langs bronnetjes en houtwallen. Geniet van de mooie vergezichten en de frisse lucht! Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Data
We organiseren de excursie op 8 januari 2022. De wandeling start om 14:00 uur en duurt ruim 2 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten
De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. Tip: trek stevige schoenen aan.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM
Bij de uitvoer van de excursie hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We overschrijden de maximale groepsgrootte niet en bij aanvang noteren we je naam en telefoonnummer nogmaals. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Mocht je (of iemand uit het gezin) corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben, wil je het dan laten weten? Ik kan dan je plaats beschikbaar stellen aan een ander. Doe dit uiterlijk 48 uur van te voren.

Over deze activiteit

AFGELAST; Nieuwjaarswandeling Dal van de Mosbeek

Dal van de Mosbeek

 • 8 januari 2022, 14:00 - 16:00

 • € 0,00 per donateur
  € 5,00 per persoon

 • Parkeren bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander
  plan je route

 • Het hele gezin

  Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin

 • Excursie

  Tijdens deze activiteit ga je met een gids op pad

 • Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

  Bij bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Bergweg 8 in Mander

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?