Over ons

Kom met ons in contact

 personeelsfoto uitsnede
Foto Ben Vulkers
52.4925693204074, 6.201694877569209

Wil je meer weten over het werk van Landschap Overijssel? Wil je iets melden of heb je een klacht? Maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Contactformulier

         Contact in het geval van calamiteiten

         Is er sprake van een noodsituatie in één van onze natuurgebieden? Denk hierbij aan loslopend vee of een defect aan een afrastering. Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. In sommige situaties, bijvoorbeeld in het geval van vermissing of brand, is het belangrijk dat er naast de hulpdiensten iemand ter plaatse komt die het terrein goed kent. Ook in dat geval kun je gebruikmaken van onderstaand telefoonnummer.

         Gedragscode

         Als medewerkers van Stichting Landschap Overijssel zetten wij ons in om historisch waardevolle objecten en de natuurlijke schoonheid van Overijssel voor de bewoners en bezoekers van Overijssel te beheren en te behouden. Wij dienen hierbij een maatschappelijk doel. Bij alles wat wij doen, dienen wij betrouwbaar, integer en zorgvuldig te handelen. Wij hebben hiervoor een externe gedragscode opgesteld. Deze gedragscode is te lezen via de link in het kader.

         Michael Sijbom

         Pers

         We houden ons bezig met beheer, behoud en ontwikkeling van natuur en landschap in Overijssel. En de beleving ervan. Wij hebben een duidelijke opinie over deze onderwerpen en delen deze graag met de media. Lokaal, regionaal en nationaal.

         Onze bezoekerscentra

         Wil je meer weten over het landschap in Overijssel? In onze bezoekerscentra delen wij graag onze kennis van en liefde voor het landschap. Iedereen is er van harte welkom, bijvoorbeeld voor of na een stevige wandeling of fietstocht. Je vindt ze in het idyllische Reestdal in het schilderachtige dorpje Oud Avereest, op landgoed Hof Espelo bij Enschede en in het prachtige Dal van de Mosbeek in Noord-Oost Twente.

         Steun het Natuurfonds!

         Maak Overijssel groener en gezonder. Al vanaf €7,50 bescherm jij één vierkante meter natuur.

         Help mee!