Landgoed de Horte

Huis De Horte, foto Angèl Pinxten

Hoe kom ik bij De Horte

Landschap Overijssel, Poppenallee 39, 7722 KW Dalfsen

Met de auto
Vanuit Zwolle

Vanuit Zwolle neem je de N35 richting Raalte - Almelo, Bij het dorp Wijthmen ga je richting Dalfsen. Na ongeveer 3 minuten bevindt Landgoed De Horte zich aan je rechterhand. Daar waar het bos begint.

Vanuit Dalfsen

Vanuit Dalfsen ga je via de brug over de Vecht in de richting Zwolle - Heino. Net na de brug met de weg mee naar rechts. Enkele minuten na het gehucht Emmen, vlak na een scherpe bocht links, bevindt zich Landgoed De Horte aan je linkerhand.

Let op: Helaas wordt ons adres door sommige navigatiesystemen niet herkend. Het systeem zoekt dan het dichtstbijzijnde huisnummer, maar dat is niet bij ons in de buurt. Je kunt daarom het laatste stuk het beste de hierboven beschreven routebeschrijving volgen.

Met de fiets vanaf station Dalfsen

Vanaf het station fiets je richting De Zwevende kei. Je gaat links af op de eerste rotonde in de richting Zwolle (de Poppenallee). (Je gaat dus niet het dorp Dalfsen in!) Je passert het spoor en fietst door het gehucht Emmen. Je volgt de Poppenallee tot na een scherpe bocht naar links. Na ongeveer 500 meter wapperen de vlaggen van Landschap Overijssel aan je linkerkant. Hier ga je het kleine weggetje in. Je kunt hier de bordjes naar het huis volgen.

De Horte, de achterkant van het huis, foto Angèl Pinxten

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?