S(up)port for nature

Organiseren van duurzame s(up)portevenementen in de natuur

Er komen vaak verzoeken bij ons binnen om s(up)portevenementen (deels) in onze natuurterreinen te laten plaatsvinden. Daar werken wij graag aan mee, want hoe meer mensen genieten van de natuur, hoe beter!

Maar wel met oog voor de natuur. Natuurgebieden zijn kwetsbaar. Om schade aan de bodem en de natuur te voorkomen, maakt Landschap Overijssel gebruik van S(up)port for Nature.

Met dit natuurzorgsysteem zorgen Landschap Overijssel en de organisatie van het evenement ervoor dat het evenement voordelen heeft voor zowel natuur als het evenement. Zo kunnen ook in de toekomst evenementen in de natuur blijven plaatsvinden.

Stappenplan en aanvraag

Wil je een evenement (deels) in een natuurterrein van ons organiseren? Doorloop het stappenplan van S(up)port for Nature en dien je aanvraag bij ons in. Stuur jouw aanvraag op naar: Landschap Overijssel, Poppenallee 39, 7722 KW Dalfsen of digitaal naar: info@landschapoverijssel.nl o.v.v. ‘Aanvraag S(up)port for Nature’

Heb je vragen bij het invullen? Neem gerust contact met ons op.

Stappenplan S(up)port for nature

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?