Nieuws

Hèt festival voor groene vrijwilligers!

Horteploeg
Horteploeg  
N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Het Groenbezig Festival komt er weer aan. Hét festival voor groene vrijwilligers! Kom 5 juli naar Raalte en volg een workshop, ontdek boeiende sprekers en laat je inspireren tijdens dit unieke evenement waar groen en gezelligheid samenkomen!

Beleef, ontdek en maak plezier
Tijdens deze dag kan je kennismaken met andere vrijwilligers onder het genot van een hapje, een drankje én muziek en een deelnemen aan het gevarieerde programma! Zo zijn er inspirerende lezingen, excursies en workshops over onderwerpen als wilde bijen, story-telling, groene schoolpleinen, natuurfotografie, eetbare natuur, bosbaden, landschapsbiografie, hoogstamfruit, knotwilgen en (veel) meer! Ook kun je deelnemen aan korte pitches en informatieve stands bezoeken.

Groenbezig festival

Ben jij erbij?
Het Groenbezig Festival vindt plaats op vrijdag 5 juli 2024 van 13.00 tot 17.00 uur in het Hoftheater in Raalte en is gratis te bezoeken. Voor het (voorlopige) programma en om aan te melden klik op onderstaande button. Je krijgt na aanmelding een bevestiging en dit is tevens jouw toegangsbewijs. Graag tot 5 juli op het Groenbezig Festival!

Steun het Natuurfonds!

Maak Overijssel groener en gezonder. Al vanaf €7,50 bescherm jij één vierkante meter natuur.

Help mee!