BPD Ontwikkeling BV Regio Noord-Oost & Midden

Zorgen voor betaalbare, duurzame, nieuwe leefomgevingen voor de toekomst.

"Als gebiedsontwikkelaar in de provincie Overijssel vinden wij het belangrijk om Landschap Overijssel te ondersteunen, door middel van “Vriend van Landschap Overijssel” te zijn.

Woonplezier is één van de belangrijkste ingrediënten van ons levensgeluk. Maar dat plezier vraagt om meer dan een woning. Het verlangt ook een leefomgeving waarin mensen zich net zo thuis, prettig en veilig voelen als in hun eigen huis. Die letterlijk toekomstwaarde heeft en decennia na de oplevering nog aantrekkelijk is voor nieuwe generaties. Wij geloven dat ook de nieuwste wijk oude wortels kan hebben. Daarom kijken we niet alleen ver vooruit, maar koesteren we ook wat al bestond. Bouwen is voorbouwen; in een levende omgeving proef je alle tijden."

De heer F. Holleman van BPD Ontwikkeling BV - Regio Noord-Oost & Midden

lees verder

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 330.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van Rabobank.

Steun Landschap Overijssel

Overijssel is een schitterende en afwisselende provincie. Van de natuur kun je altijd genieten. Zelfs als je in de stad woont is natuur dichtbij. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Samen maken we Overijssel mooier. Help je ons mee?